Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ΤΑΡΩ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2013

ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΡΩ 2013

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

..ένα διάστημα που οι καταστάσεις θα λειτουργούν υπέρ σας ..»

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιανουάριος είναι μήνας που θα σας δημιουργήσει αισιοδοξία για να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν είναι εύκολο τίποτα, αλλά η στάση σας φέρνει δώρα και η προσπάθειά σας μετράει σημαντικά στην επιτυχία των επιδιώξεών σας. Το ξεκίνημα του νέου έτους είναι λαμπερό παρά τις δυσκολίες γιατί ανοίγονται πόρτες που θα σας δημιουργήσουν ευκαιρίες ανόδου και επιτυχίας στη ζωή σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι δεσμευμένοι, με τις διαφορές που υπήρχαν τη προηγούμενη χρονιά και τα προβλήματα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης που σας χώριζαν, η χρονιά που ξημερώνει φέρνει ελπίδα ότι η προσπάθεια που κάνετε θα ανταμειφθεί ανάλογα. Δίνετε ευκαιρία στη σχέση σας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Για τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία εξελίσσετε πολύ θετικά, παρά τις μεγάλες προσπάθειες να προσεγγίσετε το άτομο αυτό στο τέλος τα συναισθήματα και η εμμονή σας έπεισαν για τα αληθινά σας αισθήματα. Η σχέση προχωράει πολύ θετικά, μη πιέζετε τα πράγματα αφήστε το χρόνο να σας δείξει που οδηγεί η νέα αυτή γνωριμία με τις τόσο καλές προοπτικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό σας τομέα, υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να διευθετήσετε προτού κινηθείτε σε νέες αλλαγές ή τροποποιήσεις στο χώρο εργασίας. Έχετε παλέψει πολύ για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους που δεν θα πρέπει να κάνετε λάθη σε επιλογές από εδώ και πέρα. Το ξεκίνημα του νέου έτους σας χαρίζει θέληση, πίστη, εύνοια και στήριξη από άτομα στο χώρο εργασίας, τι άλλο θα θέλατε για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Ο οικονομικός σας τομέας, χρειάζεται προσοχή γιατί έχετε ήδη κάνει ανοίγματα που σας πιέζουν. Φροντίστε να βάλετε μια τάξη στις εκκρεμότητες αυτές για να μπορέσετε μετά να κάνετε σχέδια χωρίς να νιώθετε πίεση από παγωμένες οικονομικές καταστάσεις.

Η κάρτα Αστέρι αντιστοιχεί στον αριθμό 17 που συμβολίζει την κοσμική ισορροπία και το ζώδιο του Υδροχόου τη χαρακτηρίζει, την αλλαγή.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Η αλήθεια που παριστάνεται από τη γυμνή φιγούρα και η γνώση από τα πεντακάθαρα νερά του ποταμού είναι το κλειδί για το δρόμο της πνευματικότητας. Και τα άστρα στον ουρανό είναι η μυστική διδαχή που μας καθοδηγεί.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.

ΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Ελπίδα.

ΚΑΡΤΑ ΘΕΤΙΚΗ: Επηρεάζει τις άλλες κάρτες γύρω της.

ΚΡΙΟΣ

VIII. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«.. ισορροπήστε τις καταστάσεις γύρω σας …»

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιανουάριος είναι μήνας που θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση χωρίς κομπασμούς και εγωισμούς. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, δείτε και τη πλευρά του συντρόφου για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη της σχέσης σας. Για σας τους αδέσμευτους, απογοήτευση από μια νέα γνωριμία. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό σας τομέα, ρυθμίστε τις καταστάσεις ώστε να μην έχετε προβλήματα αργότερα. Οικονομικά είναι ένα διάστημα δύσκολο που χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί στο τομέα αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

IX. ΕΡΗΜΙΤΗΣ

«.. δεχτείτε τις συμβουλές από άτομα κοντινά σας..»

ΓΕΝΙΚΑ: Το ξεκίνημα του χρόνου σας πιέζει για λύσεις σε καταστάσεις που εκκρεμούν. Κινηθείτε με σύνεση και πρόγραμμα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, ψάχνετε για λύσεις έξω από εσάς αλλά η λύση είστε εσείς. Για σας τους αδέσμευτους, απογοήτευση από την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό σας τομέα, μην αφήνετε στη τύχη τις καταστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, βρείτε τις λύσεις στις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σας πιέζουν αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

X. ΤΡΟΧΟΣ

«.. η μοίρα σας χαρίζει ευκαιρίες για επιτυχία..»

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτός ο μήνας θα φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά για να αποδώσουν τα μέγιστα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, θετική αλλαγή στη σχέση σας μετά από ένα διάστημα δύσκολο που περάσατε. Για σας τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία στη ζωή σας με προοπτικές. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλαγές θετικές αυτή την εποχή. Στον οικονομικό σας τομέα, καταφέρνετε να βάλετε τάξη στις εκκρεμότητες που υπήρχαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

XI. ΔΥΝΑΜΗ

«…όπλα σας η θέληση και η αισιοδοξία ..»

ΓΕΝΙΚΑ: Στο ξεκίνημα του χρόνου νιώθετε πολύ καλά και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, είναι μια εποχή θετική που έρχεστε πιο κοντά, και ξεπερνάτε δύσκολες καταστάσεις. Για σας τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία που δείχνει ότι έχει πορεία. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον εργασιακό χώρο, θα υπάρξουν ευκαιρίες ανόδου και αναγνώρισης. Στον οικονομικό τομέα, φροντίστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν να τις διευθετήσετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΛΕΩΝ

XII. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

«…έχετε κάνει λάθη που τα πληρώνετε..»

ΓΕΝΙΚΑ: Με την είσοδο του νέου χρόνου βιώνετε τα αποτελέσματα των λαθών που έχετε κάνει. Δείξετε συγκέντρωση και αποδοχή των επιλογών σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, παραδεχτείτε τα λάθη σας και μη βλέπετε μόνο τη δική σας πλευρά. Για σας τους αδέσμευτους, μια γνωριμία εξελίσσετε αρνητικά, κάτι που δεν το περιμένατε. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο επαγγελματικός σας χώρος, αντιμετωπίζει προβλήματα σοβαρά, βρείτε άμεσα λύσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν προβλήματα αυτό το διάστημα, φροντίστε να τα ξεπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XIII. ΘΑΝΑΤΟΣ

« ..ριζικές αλλαγές στη ζωή σας..»

ΓΕΝΙΚΑ: Η νέα χρονιά σας ωθεί να κάνετε βαθιές τομές αναγκαστικά, τίποτα δεν είναι εύκολο και ανώδυνο. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, η σχέση σας οδηγείτε σε μαρασμό έστω και με τις προσπάθειες που κάνατε. Για σας τους αδέσμευτους, απογοήτευση από τη κατάληξη της νέας σας γνωριμίας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην εργασία σας, αλλαγές που δεν περιμένατε, προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Ο οικονομικός σας τομέας, σας οδηγεί σε καταστροφή, βρείτε λύσεις άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

XIV. ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

«…είναι μια δύσκολη εποχή μην πάρετε αποφάσεις...»

ΓΕΝΙΚΑ: Μη βιαστείτε να κινηθείτε αυτό το διάστημα, δεν σας ευνοεί για αποφάσεις σοβαρές. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, η ψυχρότητα που υπάρχει σας φέρνει όλο και πιο μακριά. Για σας τους αδέσμευτους η νέα γνωριμία που κάνατε δεν πληροί τις προϋποθέσεις σας, νιώθετε απογοητευμένοι. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην δουλειά σας, δεν είναι καιρός για αποφάσεις, αφήστε το χρόνο να σας οδηγήσει. Στον οικονομικό τομέα, δεν είναι θετικό διάστημα για ανοίγματα και έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

XV. ΔΙΑΒΟΛΟΣ

«…νιώθετε εγκλωβισμένοι από τις καταστάσεις..»

ΓΕΝΙΚΑ: Στο ξεκίνημα του νέου έτους βιώνετε τα αποτελέσματα των επιλογών σας, μη παραπονιέστε για αυτό ο κύριος υπαίτιος είστε εσείς. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, η σχέση σας βαδίζει οριακά, οδηγείστε στο χωρισμό. Για σας τους αδέσμευτους, μια παλιά σχέση μπαίνει στο προσκήνιο. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην εργασία σας, δεν υπάρχει εξέλιξη όπως θα τη θέλατε. Οικονομικά, οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σας πιέζουν ιδιαίτερα, βάλετε τάξη σε αυτό σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

XVI. ΠΥΡΓΟΣ

«..ένα διάστημα που θα δοκιμαστείτε από προβλήματα..»

ΓΕΝΙΚΑ: Το ξεκίνημα του χρόνου σας βρίσκει προβληματισμένους από καταστάσεις που υπάρχουν. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Για σας τους δεσμευμένους, αυτό το διάστημα θα σας φέρει σε οριακό σημείο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Για σας τους αδέσμευτους, ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας μετά από μια ερωτική απογοήτευση. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο επαγγελματικός σας τομέας σας, περνάει κρίση και χρειάζεται καθαρό μυαλό. Στον οικονομικό σας τομέα, ανοίγματα που τα πληρώνετε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

XVIII. ΣΕΛΗΝΗ

«.. προσέξτε το περιβάλλον σας που λειτουργεί αρνητικά..»

ΓΕΝΙΚΑ: Αντιληφθείτε τα άτομα γύρω σας που λειτουργούν σε βάρος σας και προστατευτείτε. Αποκτήστε σωστή κρίση σε καταστάσεις και άτομα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι δεσμευμένοι, περνάτε μια περίοδο έντασης και ψυχρότητας, η επικοινωνία έχει γίνει δύσκολη. Οι αδέσμευτοι, βλέπετε τη νέα γνωριμία που κάνατε να σας απογοητεύει. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, γιατί θα λειτουργήσουν σε βάρος σας. Στον οικονομικό τομέα, φροντίστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

XIX. ΗΛΙΟΣ

«… ένα πολύ θετικό διάστημα στη ζωή σας ..»

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιανουάριος σας χαρίζει αισιοδοξία και τύχη, εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που υπάρχουν. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι δεσμευμένοι, θα περάσετε ένα όμορφο διάστημα με το σύντροφό σας κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι, κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ θετικές προοπτικές. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και άνοδο, δείτε τα σημεία και κινηθείτε. Στον οικονομικό σας τομέα, καταφέρνετε να βάλετε τάξη σε πιέσεις που υπήρχαν στο χώρο αυτό.