Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ - ΚΡΙΟΣ Σχέση πολύ έντονη, ερωτική, επιθετική, ανταγωνιστική, συνήθως η διάρκεια της δεν είναι μεγάλο διάστημα λόγω του ότι αυτά τα άτομα δεν μπορούν να συνυπάρξουν εύκολα. Ο κάθε ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον και να περάσει το δικό του. Αυτό που τους ενώνει είναι το ερωτικό δέσιμο. Και αυτό που τους χωρίζει είναι ο διαφορετικός τρόπος σκέψης(εγωιστικά επιμένουν στην άποψη τους), που κάνει την σχέση να περνάει συγκρούσεις.

ΚΡΙΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ Σχέση που χρειάζεται προσοχή και ιδιαίτερα στην πίεση και στις απαιτήσεις που ασκεί το άτομο ταύρος στο άτομο κριό. Αυτό δημιουργεί καυγάδες εντάσεις και γενικά μια επιφυλακτική στάση και χάσιμο της εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Ένα ακόμα σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι ή τάση του ατόμου κριού να θέλει να αλλάζει τις καταστάσεις στην ζωή του με τόση ευκολία, που πολλές φορές φέρνει το άτομο ταύρος σε άσχημη θέση, σε ανασφάλεια. Η σχέση αυτή το κοινό που έχει είναι ο έντονος ερωτισμός.

ΚΡΙΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ Πολύ καλή επικοινωνία, ανάγκη να ζήσετε εμπειρίες με το ανήσυχο πνεύμα που σας διακρίνει. Πολύ καλή σχέση, χωρίς να δημιουργείται πιέσεις στον σύντροφο σας, σέβεστε την ανάγκη του για να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν. Απολαμβάνετε τον έρωτα τα ταξίδια την επικοινωνία και τα ριψοκίνδυνα άλματα στην ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σχέση δυνατή, που δίνει την δυνατότητα στον Κριό να εκφράσει τα προστατευτικά του ένστικτα. Ο Κριός θα "μαθαίνει" στον Καρκίνο τα μυστικά της ζωής και θα έχουν μια επικοινωνία που θα αγγίζει το βαθύτερο εαυτό τους. Αυτό που θα πρέπει προσέξουν στην σχέση είναι ανάγκη του Καρκίνου για μια πιο σταθερή σχέση ή η δημιουργία οικογένειας που θα φρενάρει τα σχέδια του Κριού. Η ερωτική σας ζωή πολύ τρυφερή και συναισθηματική.

ΚΡΙΟΣ - ΛΕΟΝΤΑΣ Σχέση όλο φλόγα και πάθος, μπορεί να είναι μικρής διάρκειας αλλά η ένταση και τα αισθήματα είναι έντονα και γεμάτα πάθος. Η πιθανή μικρή διάρκεια της σχέσης εξαρτάται από τη φύση των ζωδίων που προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον, κάτι που δεν γίνεται εύκολα γιατί και οι δύο είναι εγωιστές και επιβλητικοί. Είναι σχέση που αν καταφέρει να ξεπεράσει τα "εμπόδια" δημιουργεί την σχέση που τα περιέχει όλα, την επικοινωνία, την φιλία, τον έρωτα, το συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια δύσκολη σχέση, ανάμεσα σε δύο άτομα αντίθετα. Ο Κριός άνετος εξωστρεφής, κοινωνικός, ριψοκίνδυνος, ταξιδιάρης, επιπόλαιος και η Παρθένος συντηρητική, επιφυλακτική, ανασφαλής. Το μόνο που τους φέρνει κοντά είναι η ανάγκη για μάθηση για έρευνα μπορεί να βρεθούν σε χώρους προσφοράς ο κάθε ένας σε εντελώς διαφορετικό πόστο, ο Κριός σαν γιατρός και η Παρθένος σαν νοσοκόμα. Σχέση που αν θα κρατήσει θα οφείλεται στο ότι το άτομο Παρθένος θα ανεβάζει το εγώ του ατόμου Κριού.

ΚΡΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ Να και μια σχέση αντιθέτων. Τόσο μαζί λόγω των διαφορών τους. Το συμπλήρωμα του ενός από τον άλλον. Συνήθως αυτός ο συνδυασμός είναι συχνός. Το άτομο Κριός έλκεται από την ευγένεια, το καλό τρόπο την ιδιαίτερη κοινωνικότητα και "κολλάει". Μια "χημεία" έντονη τους ενώνει. Αλλά, αργότερα αν τα άτομα δεν συνειδητοποιηθούν έχουν προβλήματα. Θεωρείται από τους καλούς συνδυασμούς. Ο δυναμισμός του ατόμου Κριού ελκύει το άτομο Ζυγό, και από την άλλη η διαφάνεια και ο έντονος ερωτισμός δημιουργούν μια πολύ έντονη σχέση.

ΚΡΙΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ένα μυστήριο φέρνει κοντά αυτά τα δυο άτομα. Σχέση που δίνει ικανοποίηση στο ερωτικό επίπεδο, αλλά στα άλλα είναι δύσκολο να συμβιώσουν. Συνήθως δημιουργούνται εντάσεις, τσακωμοί και έντονες ζήλιες. Τα "αριανά" αυτά ζώδια είναι δύσκολο να ζήσουν για πολύ καιρό κάτω από την ίδια στέγη. Το άτομο Κριός στο τέλος εκμεταλλεύεται την ανασφάλεια του ατόμου Σκορπιού. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τα αρνητικά, στην σχέση αυτή δεν θα πλήξουν ποτέ.

ΚΡΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Η φωτιά εδώ δεν είναι ανταγωνιστική, είναι δημιουργική. Από τις καλύτερες σχέσεις, ο ένας σέβεται την προσωπικότητα του άλλου και λειτουργεί έτσι, ώστε να βοηθήσει στην άνοδό του. Επικοινωνία και ερωτισμός είναι τα θετικά στοιχεία που ενώνουν τα άτομα αυτά. Βρίσκουν πάντα ενδιαφέροντα, έχουν κοινή την "ανησυχία" στο αίμα τους. Ταξιδιάρηδες και ανήσυχοι, η σχέση αυτή δίνει στα άτομα ωριμότητα και συμβίωση μέσα από κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δύσκολη ερωτική σχέση. Ο Αιγόκερως βάζει φρένο στην έντονη τάση ανάπτυξης του Κριού δημιουργώντας του ανασφάλειες και κριτικάροντας τις κινήσεις του. Ερωτικά θα μπορούσε να κινηθεί αλλά και πάλι χωρίς αυτό το πάθος που χρειάζεται ο Κριός. Η σχέση αυτή θα ήταν καλύτερη αν ήταν φιλική.

ΚΡΙΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αυτή η σχέση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν εξαιρέσουμε την τάση του Κριού να θέλει το ενδιαφέρον του Υδροχόου μόνο σε εκείνον. Κάτι που είναι δύσκολο για την φιλικότητα και την κοινωνικότητα του Υδροχόου. Πολύ επικοινωνιακή σχέση και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όταν πρόκειται να δημιουργήσουν μαζί κάτι κοινό, ο νεωτερισμός, οι ιδέες δημιουργούν θετικά αποτελέσματα. Πολύ καλή ερωτική επαφή.

ΚΡΙΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ Μια σχέση που μπορεί να κρατήσει εφ' όσον ο Ιχθύς τρέφει τον εγωισμό του Κριού, και όταν ο Κριός δείχνει τον δυναμισμό του και την προστασία του στον Ιχθύ. Σχέση καλή, όσο καιρό αντέχει ο Ιχθύς. Ο Κριός βρίσκει σε αυτόν, αυτά που ζητάει, μπορούν μαζί να κάνουν σχέδια, να νοιώθουν με ένα τρόπο διαφορετικό τον έρωτα, να τον ακούει με τις ώρες, να τον παινεύει το πόσο ωραία κάνει τα πάντα. Τι άλλο να θέλει ένας Κριός;

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ Σχέση συνήθως μακροχρόνια με κοινά ενδιαφέροντα κοινούς στόχους, έντονο πείσμα πίεση του ενός προς τον άλλον και έντονος ερωτισμός που όμως με τον καιρό ρουτινιάζει. Η σχέση με τον καιρό περνάει σε άλλο επίπεδο γίνεται τρυφερή χάνοντας όμως το ερωτικό ενδιαφέρον. Επικοινωνία πολύ καλή παρόλο που θα υπάρχει εμμονή στις απόψεις σας, θα καταφέρνετε συνήθως να συμφωνείτε. Μαζί θα μπορούσατε να δημιουργήσετε κάτι σταθερό από δική σας εργασία και να εργάζεστε μαζί και δημιουργικά.

ΤΑΥΡΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΣ Σχέση που δεν είναι εύκολη. Αυτά τα δύο άτομα βρίσκονται μαζί από περιέργεια να δουν το...διαφορετικό.. από εκείνους. Πολύ διαφορετικά άτομα. Ο Δίδυμος πλήττει και αναζητάει αυτό που θα τον κάνει να νοιώσει καλά. Ο Ταύρος νοιώθει ανασφάλεια δεν είναι ποτέ σίγουρος για τα αισθήματα που υπάρχουν από το άλλο μέρος. Δεν κρατάει σαν σχέση, δεν υπάρχουν δεσίματα πιο πολύ περιστασιακή σχέση είναι.

ΤΑΥΡΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια πολύ καλή σχέση. Αυτά τα δύο άτομα βρήκαν κοινά και κάλυψαν τα κενά τους. Ο Ταύρος βρήκε την τρυφερότητα που ζητούσε, την ασφάλεια, την πίστη, το...καλό φαγητό την ζεστασιά. Και ο Καρκίνος την δύναμη, την ασφάλεια. Σχέση που καταλήγει συνήθως σε γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ - ΛΕΟΝΤΑΣ Σχέση γεμάτη ένταση και ερωτισμό. Δύσκολη σχέση γιατί ο Ταύρος έχει να αντιμετωπίσει ένα ιδιαίτερα κοινωνικό σύντροφο. Αλλά η έλξη είναι μεγάλη. Ο Λέοντας συνήθως είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι στα φανερά, αλλά το πείσμα και επιμονή του Ταύρου συνήθως βγαίνει υπέρ του. Επικοινωνία λίγο δύσκολη γιατί και οι δυο είναι απόλυτοι και αμετάβλητοι. Ερωτικά πολύ δεμένοι. Τα θέλω τους όμως έχουν απόσταση, δεν τα βρίσκουν στις αποφάσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Από τις σχέσεις τις μακροχρόνιες. Συνήθως εδώ υποχωρεί η Παρθένος στις απαιτήσεις του Ταύρου, παρόλο που υπάρχει έλεγχος και κριτική στις πράξεις του συντρόφου. Ερωτικά καλά χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, μια σχέση που δίνει σιγουριά και λίγη πλήξη. Τα πάντα είναι στην ώρα τους προγραμματισμένα, τίποτα δεν αφήνετε στην τύχη, ακόμα και την στιγμή της ερωτικής επαφής την έχουν προγραμματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ - ΖΥΓΟΣ Στη σχέση αυτή, έχουμε την έκφραση της αγάπης με διαφορετικούς τρόπους, αφροδιτικά ζώδια και τα δύο όμως τόσο αντίθετα. Το άτομο Ταύρος εκφράζει την αγάπη του με τρόπο απόλυτο, κτητικό, καταπιεστικό δίνοντας όμως την σιγουριά, το άτομο Ζυγός εκφράζεται γλυκά, τρυφερά χωρίς την τάση να πιέσει. Μέσα από την κατάσταση αυτή σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και στους δύο, αρχικά η ανασφάλεια του Ταύρου για τον κοινωνικό και αγαπητό στο κόσμο Ζυγό, η αντίδραση του ατόμου Ζυγού στην πίεση που δέχεται και φυσικά ο διαφορετικός τρόπος σκέψης που δημιουργεί στον Ταύρο ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μία από τις πιο έντονες σχέσεις σε πάθος, ένταση και τσακωμούς. Θα περνάτε τις πιο πολλές ώρες προσπαθώντας να πείσετε τον σύντροφο σας στις απόψεις σας. Σχέση που συνήθως σας φέρνει σε αδιέξοδα. Η ζήλια, η κτητικότητα ο απόλυτος τρόπος το πάθος η έντονη ερωτική επαφή σας κάνουν από την μια να πετάτε στα ουράνια και από την άλλη να πέφτετε σε θλίψη. Θα λέγαμε ότι αυτή η σχέση είναι "μοιραία".

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Γη και φωτιά δύο αντίθετες ιδιότητες, το άτομο της γης (ταύρος) θα νοιώθει συνεχή ανασφάλεια και σύγχυση και το άτομο της φωτιάς (τοξότης) θα αισθάνεται να πιέζεται μέσα από τον απόλυτο και κτητικό τρόπο της γης. Συνήθως αυτή η σχέση δεν κρατάει πολύ γιατί και οι δυο νοιώθουν έξω από τα νερά τους. Αυτό που τους φέρνει κοντά είναι η αισιόδοξη, χαρωπή και χιουμοριστική φύση του Τοξότη και ο δυναμισμός και η σταθερότητα που εκπέμπει ο Ταύρος.

ΤΑΥΡΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Ο ένας σέβεται τον άλλον θαυμάζει τις δυνατότητες του, περνάνε ώρες μαζί σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα με οργάνωση και τάξη και διασκεδάζουν συνήθως μόνοι τους απολαμβάνοντας ο ένας την παρουσία του άλλου. Η ερωτική τους ζωή είναι πολύ καλή και η επικοινωνία τους δημιουργική. Αυτό που τους έφερε κοντά ήταν η επικοινωνία και οι κοινοί στόχοι.

ΤΑΥΡΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σχέση έλξης αντιθέτων, που προκαλεί αμφιβολίες στην πορεία της λόγω ότι ο Ταύρος αναζητά κάτι σταθερό, ζητά την αποκλειστικότητα, κάτι που το άτομο Υδροχόος δεν του δίνει γιατί έχει μάθει να είναι κοινωνικό φιλικό και να μοιράζει την αγάπη του και την φιλία του απλόχερα. Αυτό είναι και η κύρια αιτία της ρήξης μεταξύ της. Αυτή η σχέση θα μπορούσε να γίνει μακροχρόνια αν σέβονταν τις επιθυμίες και την προσωπικότητα ο ένας του άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ Μια πολύ όμορφη, ζεστή και συναισθηματική σχέση. Αυτό που τους έφερε κοντά είναι η ανάγκη του Ιχθύ να νοιώσει ασφάλεια και ζεστασιά, και από την άλλη πλευρά η ευαισθησία και η ρομαντική διάθεση του Ιχθύ εντυπωσίασε το άτομο Ταύρος. Είναι από τις σχέσεις που μπορούν να φτάσουν σε γάμο γιατί αυτά τα δύο άτομα κατανοούν το ένα το άλλο και αναπτύσσουν μια τρυφερή, ερωτική και δυνατή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΣ Τους έφερε κοντά η αγάπη για επικοινωνία για ταξίδια οι κοινοί στόχοι. Σχέση που κρατάει σε πολύ ελεύθερη μορφή και συνήθως δεν καταλήγει σοβαρά. Αλλά η διάρκειά της φέρνει χαρά, διασκέδαση αν κάποιες φορές πολύ έντονες διαμάχες. Υπάρχει η πιθανότητα και αν, η σχέση αυτή τελειώσει να μείνει σε φιλικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σχέση που προκαλεί συνήθως αμφιβολίες για την ποιότητα και την σταθερότητα της στο άτομο Καρκίνος. Ενώ υπάρχει έλξη κάπου δεν μπορεί να αισθανθεί άνετα και σίγουρα. Υπάρχει τρυφερότητα και το άτομο Δίδυμος νοιώθει καλά μέσα στην σχέση αυτή, αλλά και από την άλλη πλευρά νοιώθει την πίεση και την ζήλια του συντρόφου του. Τους ενώνει η τρυφερότητα και η ζεστασιά που περνούν μαζί και τους χωρίζει ο διαφορετικός τρόπος σκέψης και άποψης.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΛΕΟΝΤΑΣ Μία πολύ έντονα ερωτική σχέση, η επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντά τους, τους ενώνουν. Περνούν καλά μαζί και ο Δίδυμος αφήνεται στην γενναιοδωρία και την τρυφερότητα του ατόμου Λέοντα. Ο ένας σέβεται την προσωπικότητα του άλλου και προσπαθεί να κάνει τη ζωή του άλλου άνετη και ήρεμη. Σας ενώνει η ερωτική επαφή και η επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μάλλον μια φιλική σχέση παρά μια ερωτική, συνήθως ξεκινάει από φιλία και εξελίσσεται, επικοινωνία πολύ καλή σαν ερμιακά ζώδια, αλλά πολλές φορές το άτομο Παρθένος θεωρεί το άτομο Δίδυμο αρκετά επιπόλαιο στις κινήσεις του, αλλά του αρέσει το χιούμορ και ο καλός λόγος, επίσης η άνεση που κινείτε. Σαν ερωτική σχέση είναι πολύ εγκεφαλική, και συνήθως όταν υπάρξει χωρισμός αυτά τα άτομα μένουν φίλοι γιατί τους ενώνουν άλλα σημεία πολύ σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΖΥΓΟΣ Σχέση πολύ καλή και συνήθως σταθερή με πολλά κοινά σημεία, επικοινωνίας, συναισθημάτων, κλπ. Ο Δίδυμος νοιώθει ότι βρήκε το ταίρι του και προσπαθεί να κάνει την συμβίωσή τους άνετη και χαρούμενη με τον δικό του όμορφο τρόπο. Το άτομο Ζυγός είναι τρυφερό, κοινωνικό, ευχάριστο και προσπαθεί να κάνει την συμβίωσή τους όσο πιο όμορφη γίνεται. Τους ενώνουν η κοινωνικότητά τους, η επικοινωνία, οι ευχάριστες μετακινήσεις και η ερωτική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μια σχέση ανασφάλειας για το άτομο Σκορπιό, συνήθως δεν θα καταλαβαίνει τις σκέψεις και τις ανάγκες του συντρόφου του, με αποτέλεσμα να υπάρχει ζήλια και κτητικότητα, και αυτό δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν. Το άτομο Δίδυμος νοιώθει εγκλωβισμένο και προσπαθεί να ξεφύγει.. Στην σχέση αυτή δεν υπάρχει συνήθως σιγουριά και δεν κρατάει πολύ, αλλά όσο κρατήσει είναι γεμάτη ένταση και πάθος ιδιαίτερα από το άτομο Σκορπιό. Η ερωτική ζωή αρκετά καλή.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Σχέση αντιθέτων και μεγάλης έλξης, πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη σχέση, το κακό είναι όμως ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή σας τα παίρνετε πολύ ελαφρά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υποχρεώσεις που σας πνίγουν. Συζητήσεις με κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδάκια, κοινοί στόχοι και μια έντονη τάση να μιλάτε πολύ. Ο ένας κάνει τον άλλον να νοιώθει καλά και ευχάριστα μέσα στην σχέση. Σέβεστε την ελευθερία του άλλου και δημιουργείτε μια βάση φιλική γεμάτη κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μια σχέση πιο πολύ περιστασιακή, είστε δύο άκρα αντίθετα χωρίς κοινούς στόχους και με εντελώς διαφορετικές ενέργειες. Αυτό που σας ενώνει είναι πιο πολύ η περιέργεια και ο ερωτισμός που υπάρχει όταν είστε μαζί. Αυτά που σας χωρίζουν είναι πολλά. Κατ' αρχάς το άτομο Δίδυμος πνίγεται από τα "πρέπει" του συντρόφου, και από την όλο επιφυλακτική και κλειστή στάση του. Το άτομο Αιγόκερως νοιώθει άσχημα από τις επιπόλαιες κινήσεις και την βιασύνη που διακρίνει το άλλο άτομο. Αυτό τον κάνει να κλειστεί περισσότερο και να απομακρυνθεί, σχέση που στατιστικά δεν μπορεί να προχωρήσει αν και όπως είπαμε, ένα άτομο δεν αποτελείται μόνο από τον Ήλιο του, αλλά και από μια σειρά θέσεων και γωνιακών αποστάσεων των πλανητών.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αρκετά καλή επικοινωνιακά σχέση. Τα άτομα νοιώθουν ευχάριστα με την επαφή τους. Ο τρόπος που εκφράζονται συμφωνεί και γενικά είναι μια σχέση που προχωράει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τους ενώνει η συζήτηση, τα κοινά ενδιαφέροντα, η εξυπνάδα που αντιλαμβάνονται τα πράγματα γύρω τους. Σε αυτή την σχέση την τόσο εγκεφαλική λείπει το συναίσθημα. Μαζί όμως μπορούν να φτιάξουν πολλά πράγματα όπως στον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο τους. Συνήθως αυτή η σχέση διατηρείται και μετά την διακοπή της από ερωτική σαν φιλική.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ Πολύ διαφορετικά άτομα σαν προσωπικότητες αποτελούν αυτή την σχέση. Έλκονται από αυτά που τους λείπουν, το άτομο Δίδυμος από την αφοσίωση και το συναίσθημα του Ιχθύ, και το άτομο Ιχθύς από την κοινωνικότητα, την δραστηριότητα και τις γνώσεις του Διδύμου, μέχρι εκεί όμως.... Σε λίγο νοιώθουν και οι δυο άβολα μέσα στην σχέση, το άτομο Δίδυμος πνιγμένο από το ενδιαφέρον και το υπερβολικό συναίσθημα του Ιχθύ και το άτομο Ιχθύς νοιώθει ανασφάλεια και δημιουργεί σκηνές ζήλιας με την συμπεριφορά του άλλου ατόμου. Συνήθως αυτή η σχέση δεν έχει καλό τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια σχέση πολύ συναισθηματική αλλά και κουραστική, συνήθως είναι μακροχρόνια αλλά κουράζει από τις συμπεριφορές και των δύο που κάνουν την ζωή ο ένας του άλλου πολύ δύσκολη από την ζήλια και τις απαιτήσεις. Σας ενώνει ο έντονος συναισθηματισμός, η αγάπη για οικογένεια, το έντονο ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον, τα κοινά πράγματα που θέλετε, οι κοινές απόψεις. Σας χωρίζουν η κτητικότητα, η απόλυτη συμπεριφορά και η τάση να ελέγχεται ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα η σχέση αυτή να βαλτώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΛΕΟΝΤΑΣ Πολύ καλή και έντονη σχέση με έντονη ερωτική έλξη. Το άτομο Λέοντας νοιώθει ιδιαίτερη προστατευτικότητα και αγάπη για το άλλο άτομο. Το άτομο Καρκίνος δίνει αγάπη, ενδιαφέρον κάτι που χρειάζεται ο Λέοντας. Μια σχέση που στατιστικά διαρκεί και δίνει χαρά στο ζευγάρι. Τους ενώνει η τρυφερότητα , το συναίσθημα η ασφάλεια που νοιώθει το άτομο Καρκίνος, και η ανάγκη για επιβεβαίωση που παίρνει το άτομο Λέοντας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σταθερή και μακροχρόνια σχέση, πολύ καλός συνδυασμός για μια μόνιμη σχέση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και εξάρσεις. Ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον και νοιώθει ασφάλεια κοντά στον άλλον. Μπορούν σαν ζευγάρι να φτιάξουν πολλά μαζί γιατί έχουν κοινή πορεία και ο ένας καταλαβαίνει και υποστηρίζει τον άλλον. Το άτομο Παρθένος πολλές φορές μπορεί να είναι απαιτητικό αλλά ξέρει πότε να σταματάει όταν ιδιαίτερα αντιμετωπίζει την γκρίνια και την ανασφάλεια του ατόμου Καρκίνου. Σε αυτή την σχέση υπάρχει αγάπη, κατανόηση και σεβασμός της προσωπικότητας του ενός από τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΖΥΓΟΣ Μια σχέση που δεν έχει ιδιαίτερα κοινά στοιχεία και που ο ένας πιέζει τον άλλον να ακολουθήσει τον δικό του "δρόμο", η εσωστρέφεια του ατόμου Καρκίνου δημιουργεί ερωτήματα στο άτομο Ζυγό που όντως κοινωνικότερο νοιώθει να εγκλωβίζεται στην σχέση αυτή. Οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες και συνήθως το άτομο που φεύγει είναι το άτομο Ζυγός. Αυτό που σας ενώνει είναι ο τρυφερός τρόπος και η ευγένεια που υπάρχει μεταξύ σας. Και αυτά που σας χωρίζουν είναι η τάση να γίνονται τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Σχέση που μπορεί να κρατήσει αλλά συνήθως δεν παίρνει μορφή εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μια σχέση πολύ έντονη σε συναισθήματα και αγάπη, μια μακροχρόνια σχέση που συνήθως εξελίσσεται σοβαρά, ο ένας έχει βρει στον άλλον το άτομο που ήθελε. Η σχέση αυτή συνήθως είναι μοναχική γιατί τα άτομα αυτά δίνουν πολύ σημασία στις στιγμές που περνάνε μαζί. Το ερωτικό στοιχείο είναι πολύ έντονο και με έντονη τάση τρυφερότητας. Τους ενώνει η αγάπη που νοιώθει ο ένας για τον άλλον και η κατανόηση. Είστε και οι δύο εσωστρεφείς αλλά υπάρχει ψυχικό δέσιμο που σας κάνει να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Σας ενώνει η διαφορετικότητά σας. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία. Το άτομο Καρκίνος νοιώθει όμορφα με την εξυπνάδα, την εξωστρέφεια και το χιούμορ του ατόμου Τοξότη. Το άτομο Τοξότης νοιώθει όμορφα με την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του ατόμου Καρκίνου παρόλο που πολλές φορές θα νοιώθει περίεργα με την εσωστρέφειά του. Συνήθως στην σχέση αυτή δεν υπάρχει κατανόηση και για αυτό δεν έχει αυτή η σχέση διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σχέση των αντιθέτων, αυτή η έλξη σας φέρνει κοντά. Δύο άτομα αρκετά εσωστρεφή αλλά με τόσο διαφορετικό τρόπο. Σχέση που συνήθως είναι μακροχρόνια. Το άτομο Αιγόκερως τόσο απόμακρο, τόσο εσωστρεφή σοβαρό ελκύει το άτομο Καρκίνο και τον πλησιάζει, η ευαισθησία ο συναισθηματισμός και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον ελκύουν το άτομο Αιγόκερω. Γενικά η σχέση αυτή έχει εξέλιξη χρονική και μπορεί να καταλήξει σοβαρά. Αυτό που τους χωρίζει είναι η τάση καταπίεσης που ασκεί το άτομο Καρκίνος πολλές φορές από την ανασφάλειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σχέση που υπάρχει έλξη αλλά όχι όμως και.. συνέχεια, ο ανεξάρτητος και φιλελεύθερος Υδροχόος νοιώθει μεγάλη πίεση και έλεγχο από το άτομο Καρκίνο, κάτι που τον πνίγει και απομακρύνεται από την σχέση. Συνήθως υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί γιατί κανένας δεν νοιώθει ευτυχισμένος. Το άτομο Καρκίνος νοιώθει ότι δεν καταλαβαίνει την συμπεριφορά του άλλου, και αφού δείχνει αφοσίωση, ενδιαφέρον, αγάπη γιατί δεν υπάρχει ανταπόκριση. Μια σχέση αδιεξόδου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ Μια από τις καλύτερες σχέσεις, γεμάτη αγάπη, συναίσθημα, κατανόηση, επικοινωνία μία σχέση που πλησιάζει το ιδανικό. Αυτά τα άτομα πρέπει να ανοίγονται γιατί είναι και τα δύο εσωστρεφή και πληγώνονται εύκολα, έτσι αποφεύγεται η μικρή ένταση και η αμφιβολία. Υπάρχει ένα ψυχικό δέσιμο και μια ταύτιση που τους ενώνει. Μια σχέση που δύσκολα σπάει.

ΛΕΩΝ

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΛΕΟΝΤΑΣ Μία εκρηκτική σχέση, πολύ εγωιστική αλλά και συνάμα πολύ τρυφερή και συναισθηματική. Σχέση που κάποιος από τους δύο πρέπει να δώσει προτεραιότητα στον άλλον να ελέγχει το παιχνίδι αλλιώς αν τραβήξετε το σκοινί σίγουρα θα σπάσει σύντομα. Σας ενώνει ο σεβασμός της προσωπικότητας του ενός προς τον άλλον. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ φλογερή. Είστε και οι δύο δυναμικοί και απόλυτοι και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην σχέση σας. Αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει πολύ φτάνει που και που να ρίχνετε νερό στο κρασί σας.

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σχέση καλή που μπορεί να καταλήξει μόνιμη αν το άτομο Παρθένος ανεχτεί τις ιδιοτροπίες και τα φλερτάκια του ατόμου Λέοντα, και το άτομο Λέοντας αν ανεχτεί την κριτική και την λεπτομερειακή τάση του ατόμου Παρθένου. Μία σχέση που ο ένας υπολογίζει στον άλλον και τον εμπιστεύεται. Σας ένωσε η εκτίμηση που νοιώθετε ο ένας για τον άλλον και η ανάγκη να βρείτε κάποιο "δικό" σας άτομο. Σας χωρίζουν οι γκρίνιες η εγωιστική στάση και η έντονη κριτική.

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΖΥΓΟΣ Το άτομο Λέοντας έλκεται από την γοητεία του ατόμου Ζυγού και κάνει τα πάντα να το κατακτήσει, το άτομο Ζυγός έλκεται από την γεναιωδορία και τα έντονα συναισθήματα του ατόμου Λέοντα. Μια πολύ καλή σχέση που υπάρχει η τάση να εξελιχθεί σοβαρά. Η τρυφερότητα, το συναίσθημα και η ερωτική έλξη είναι αυτά που φέρνουν κοντά τον έναν στον άλλον. Νοιώθετε ότι βρήκατε το ταίρι σας.

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε, έντονη σχέση που...σας κάνει να μην πλήττετε ποτέ!! Και οι δύο πολλοί δυνατές προσωπικότητες που προσπαθείτε ο ένας να πάρει το πάνω χέρι από τον άλλον. Συνήθως αυτή η σχέση είναι μακροχρόνια αλλά με πολλές εντάσεις. Υπάρχει κτητικότητα και ζήλια. Το άτομο Σκορπιός προσπαθεί να ελέγξει το άτομο Λέοντα με αποτέλεσμα η αντίδραση να είναι αρκετά έντονη. Το άτομο Λέοντας σαν ποιο κοινωνικό διατηρεί τις παρέες και αυτά που το κάνουν να νοιώθει ανεξάρτητος, με την στάση του αυτή όμως αντιμετωπίζει την έντονη αντίδραση του Σκορπιού. Παρόλα αυτά όμως η ερωτική έλξη η οποία υπάρχει σας ενώνει και διατηρεί την σχέση.

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Από τις πιο ταιριαστές σχέσεις , νοιώθετε όμορφα μαζί, ιδιαίτερα ερωτικά., πολύ καλή επικοινωνία. Δουλεύετε πολύ αρμονικά μαζί χωρίς προβλήματα, το άτομο Τοξότης ξέρει πολύ καλά πότε να υποχωρεί και να δίνει προβάδισμα στο άτομο Λέοντα, αποφεύγοντας έτσι τις προστριβές. Σας ενώνουν οι κοινοί στόχοι, η φλογερή ερωτική επαφή, η κοινωνικότητά σας. Σας χωρίζουν η ξεροκεφαλιά που υπάρχει ορισμένες φορές, και η εγωιστική στάση σας.

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δύσκολη σχέση. Όμως ο ένας σέβεται τον άλλον για τα ταλέντα και τα προτερήματά του. Σχέση που συνήθως υπάρχει έντονος εγωισμός και κριτική. Κανένας δεν δέχεται να υποχωρήσει εύκολα. Και έτσι πολλές φορές καταντάει σχέση τυραννική. Το άτομο Αιγόκερως συνήθως δεν υποστηρίζει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα του Λέοντα, παρόλο που αισθάνεται ότι αυτή η στάση είναι θετική, νοιώθει άσχημα μάλλον λόγω ζήλιας. Σχέση που κρατάει αρκετό καιρό και υπάρχει πιθανότητα να ζήσουν και μαζί.

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Εκρηκτική σχέση γεμάτη πάθος και έρωτα. Ο ένας νοιώθει ότι συμπληρώνεται από τον άλλον. Μια σχέση μακροχρόνια αλλά και με πολλά προβλήματα λόγω του αντίθετου χαρακτήρα σας. Το άτομο Λέοντας γοητεύεται από τον μαγνητισμό που εκπέμπει το άτομο Υδροχόος. Την κοινωνικότητά, τον ανθρωπισμό του, την αγάπη και το ενδιαφέρον που δίνει απλόχερα στους φίλους του. Έτσι νοιώθει ζήλια, νοιώθει ότι παραμελείται και δημιουργεί εντάσεις, από την άλλη μεριά το άτομο Υδροχόος νοιώθει ότι καταπιέζεται, ότι οτιδήποτε κάνει ασκείτε κριτική και γενικά ότι η σχέση του δημιουργεί άγχος και προβλήματα. Είναι δύο διαφορετικά άτομα, και για να πάνε καλά ο ένας πρέπει να σέβεται την προσωπικότητα του άλλου.

ΛΕΟΝΤΑΣ - ΙΧΘΥΕΣ Πολύ τρυφερή και γλυκιά σχέση, το άτομο Λέοντας συνήθως υπερέχει και έτσι καταπιέζει το σύντροφό του, το άτομο Ιχθύς με την αγάπη του και τον θαυμασμό του δίνει την επιβεβαίωση που χρειάζεται ο Λέοντας. Μια σχέση που συνήθως καταλήγει καλά, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα το άτομο Λέοντας να κουραστεί ή να βαρεθεί τον ήπιο Ιχθύ και τότε έχουμε ...το τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια σχέση πολύ γήινη και "πεζή" χωρίς ιδιαίτερα συναισθήματα, σας φέρνει κοντά το "συμφέρον" δηλ. έχετε βάλει τα πράγματα κάτω και βλέπετε ότι "λογικά" αυτή η σχέση σας δίνει τα καλύτερα και έτσι αποφασίζεται να την προχωρήσετε ΄Όμως αυτό δεν κρατάει γιατί πολύ γρήγορα ψάχνετε και το "κάτι άλλο". Σχέση δύσκολη που συχνά καταλήγει στο τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΖΥΓΟΣ Γοητεία και έλξη που όμως δεν κρατάει πολύ θα λέγαμε ότι είναι τα χαρακτηριστικά της σχέσης αυτής. Έχετε διαφορετικές απόψεις που όμως σας φέρνουν κοντά για λίγο. Το άτομο Ζυγός έλκεται από την σοβαρότητα την συνέπεια την λογική την ευγένεια και την ομιλητικότητα του ατόμου Παρθένου. Το άτομο Παρθένος έλκεται από την γοητεία, την ευγένεια και την τρυφερότητα του Ζυγού. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό γιατί σιγά - σιγά βλέπουν ότι αυτά δεν μπορούν να στηρίξουν μια σχέση και έτσι συνήθως υπάρχει το τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μια πολύ δεμένη σχέση ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον και προσπαθεί να κάνει ευχάριστες τις στιγμές που περνάνε μαζί. Το άτομο Σκορπιός θέλει να ελέγχει την ζωή και τις κινήσεις του ατόμου Παρθένου κάνοντας σκηνές ζήλιας και προσπαθώντας να γίνει το κέντρο της ζωής του άλλου ατόμου, αυτό στο άτομο Παρθένος αρέσει και το κολακεύει. Είναι μια σχέση που αν το άτομο Παρθένος καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό θα είναι μια σταθερή και μόνιμη σχέση, αν όμως γίνει "δεδομένη κατάσταση" τότε σίγουρα το άτομο Σκορπιός θα ψαχτεί αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Μια σχέση αρκετά δύσκολη, αυτά τα δύο άτομα δεν ταιριάζουν σχεδόν σε τίποτα!!!! Το άτομο Τοξότης ξέγνοιαστο, με έντονο χιούμορ ζητώντας σχέσεις που να του κάνουν την ζωή του όμορφη χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Το άτομο Παρθένος αρκετά σοβαρό στην επιλογή σχέσεων, ζητώντας μια σχέση που να νοιώθει ασφάλεια και σιγουριά, έχει διαλέξει λάθος άτομο.!!! Σχέση που συνήθως τελειώνει με πολλά παράπονα του ενός για τον άλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Από τις πιο σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις, σας ενώνει η ασφάλεια που νοιώθει ο ένας για τον άλλον, και η σιγουριά για τα αισθήματα και την εκτίμηση. Και τα δύο άτομα γήινα ζητούν το ταίρι τους να είναι σοβαρό, να έχει ένα επίπεδο, να έχει οικονομική επιφάνεια, και να τους παρέχει την σιγουριά, μαζί μπορείτε να εργαστείτε με πολλή μεγάλη επιτυχία. Συνήθως ο συνδυασμός αυτός καταλήγει σε μια μόνιμη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σχέση που...συνήθως καταλήγει σε γρήγορο "τέλος". Αυτά τα άτομα δεν μπορούν να ζήσουν μαζί γιατί το ένα δεν καταλαβαίνει το άλλο. Το άτομο Παρθένος ασκεί κριτική στον φιλελεύθερο και ανεξάρτητο Υδροχόο με αποτέλεσμα εκείνο να αντιδράει, το άτομο Υδροχόος δεν κατανοεί την γκρίνια και την κριτική του ατόμου Παρθένου. Πολύ δύσκολη σχέση που δεν μπορεί εύκολα να εξελιχθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ Μια σχέση δύο διαφορετικών ατόμων, που όμως έλκονται ιδιαίτερα, η ευαισθησία και ο ρομαντισμός ελκύει το άτομο Παρθένος που νοιώθει τρυφερά και προστατευτικά απέναντί του. Το άτομο Ιχθύς θαυμάζει το μυαλό την εργατικότητα και την ασφάλεια που του παρέχει το άτομο Παρθένος, αυτό που δεν μπορεί να ανεχτεί είναι η γλώσσα του που πολλές φορές το πληγώνει. Αν αυτά τα δύο άτομα "μάθουν" να συζητούν μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να ζήσουν μαζί ευτυχισμένα.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ - ΖΥΓΟΣ Καλός συνδυασμός αν καταφέρουν αυτά τα δύο άτομα να ξεπεράσουν την έντονη ανάγκη της αρμονίας που θέλουν να έχουν, γιατί τους ενοχλεί ο κάθε άσχημος λόγος ιδιαίτερα και είναι ιδιαίτερα ευεπηρέαστοι από το περιβάλλον τους. Και οι δυο νοιώθουν όμορφα μαζί, έχουν ιδιαίτερη κοινωνικότητα, ενδιαφέρονται για τα ίδια πράγματα, τους αρέσει να βλέπουν τους φίλους τους και έχουν ιδιαίτερη τρυφερότητα ο ένας για τον άλλον. Σχέση που συνήθως καταλήγει σε εξέλιξη σοβαρή.

ΖΥΓΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πολύ δυνατή ερωτικά σχέση και συναισθηματικά, ο ένας ενδιαφέρεται για τον άλλον και επίσης υπάρχει και ιδιαίτερη ζήλια που κάποιες φορές φθείρει την σχέση. Το άτομο Σκορπιός νοιώθει τρυφερά και ερωτικά προς το άτομο Ζυγός, και το άτομο Ζυγός νοιώθει ότι έχει βρει ένα άτομο να εμπιστευτεί παρόλο που κάποιες φορές νοιώθει ότι δεν καταλαβαίνει τις κινήσεις και τις σκέψεις του ατόμου Σκορπιού και αυτό επειδή υπάρχει μια εσωστρέφεια από μέρους του ατόμου αυτού. Σας ενώνει η τρυφερότητα, ο ερωτισμός και το συναίσθημα που νοιώθετε ο ένας για τον άλλον.

ΖΥΓΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση, που όμως μπορεί να μη πάει καλά γιατί η ζήλια και η κτητικότητα από το άτομο Ζυγός είναι έντονη, αν καταφέρει να μην πιέζει το σύντροφό του, τότε η σχέση εξελίσσετε πολύ όμορφα και τρυφερά. Το άτομο Ζυγός νοιώθει πολύ όμορφα, παρόλο που μερικές φορές δεν έχει την ασφάλεια που θέλει στην σχέση αυτή. Σας ενώνει η επικοινωνία, η τρυφερότητα και το πάθος.

ΖΥΓΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σχέση που μπορεί να καταλήξει σοβαρά, σας ενώνει η επικοινωνία και η εκτίμηση που έχετε ο ένας για τον άλλον και η τρυφερότητα. Το άτομο Αιγόκερως βρίσκει στο άτομο Ζυγό το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα που χρειάζεται, το άτομο Ζυγός βρίσκει στο άτομο Αιγόκερως την ασφάλεια και την κατανόηση που ζητά. Μια σχέση που συνήθως καταλήγει σοβαρά όταν το άτομο Ζυγός ελέγχει την ζήλια του και όταν το άτομο Αιγόκερως σηκώνει το "κεφάλι" του από την δουλειά και τις υποχρεώσεις του.

ΖΥΓΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια από τις πιο καλές επικοινωνιακά σχέσεις, σας ενώνει το συναίσθημα και η τρυφερότητα, η επικοινωνία και οι κοινές απόψεις. Μια γλυκιά σχέση, μακροχρόνια που ο ένας βοηθάει τον άλλον να περνάει ευχάριστα. Δεν πιέζει ο ένας τον άλλον, σέβεται την ελευθερία ο ένας του άλλου και μαζί δημιουργούν γύρω τους θετικά πράγματα. Είναι μια σχέση που συνήθως καταλήγει σε θετικό αποτέλεσμα. Το άτομο Ζυγός δίνει την τρυφερότητα την κοινωνικότητα και την εκτίμηση που χρειάζεται ένας Υδροχόος. Το άτομο Υδροχόος με έντονο μαγνητισμό και ερωτισμό δημιουργεί το ιδανικό ταίρι για το άτομο του Ζυγού.

ΖΥΓΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ Τρυφερότητα και ρομαντισμός σε αυτόν τον συνδυασμό. Σας ενώνει το συναίσθημα και σας χωρίζει η καταπίεση που ασκείται ο ένας στον άλλον. Το άτομο Ζυγός θαυμάζει την ευαισθησία και τα όμορφα αισθήματα που εκπέμπει το άτομο Ιχθύς, αλλά πνίγεται από την "αγάπη" του. Το άτομο Ιχθύς νοιώθει το ενδιαφέρον και τη τρυφερότητα αλλά δεν θέλει να τα μοιράζεται λόγω της ιδιαίτερης κοινωνικότητας του ατόμου Ζυγού. Μια σχέση που δίνει συνήθως διάρκεια αλλά τα άτομα πνίγονται στα συναισθήματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μια σχέση που ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουρος για τον σύντροφό σας, νοιώθετε ανασφάλεια, ζήλια, κτητικότητα και όλα αυτά κάνουν την σχέση τυραννική με πάθη και έντονες εκρήξεις. Κρύβετε και οι δυο πράγματα από τον άλλον και έτσι πολλές φορές η σχέση φτάνει στο τέλος. Είναι σχέση συνήθως μακροχρόνια αλλά ταλαιπωρημένη, είστε και οι δύο εσωστρεφείς με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Έτσι το πρώτο που πρέπει να μάθετε είναι πως να εκφράζεστε και πως να δείχνετε τα αισθήματά σας μακριά από φόβους και ανασφάλειες. Αυτό που ξέρετε πολύ καλά είναι η ερωτική επαφή που σε αυτό τον τομέα είστε ασυναγώνιστοι.!!! Σχέση που συνήθως έχει πολύ άσχημο και επώδυνο τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Φλογερή σχέση που όμως δεν κρατάει πολύ λόγω της απόλυτης στάσης του ατόμου Σκορπιού και της ανεξάρτητης φύσης του ατόμου Τοξότη. Σας ενώνει ο έντονος ερωτισμός και η αγάπη για οτιδήποτε μυστήριο. Σας χωρίζουν η ζήλια, η απολυτότητα από την πλευρά του ατόμου Σκορπιού και η ανεξάρτητη φύση του ατόμου Τοξότη που δημιουργεί ανασφάλεια στο άτομο του Σκορπιού. Μια σχέση που περνάει από πολλές εντάσεις και μικρή διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μια μοιραία σχέση με πολύ πάθος που μπορεί να φτάσει σε κατάληξη σοβαρή. Σας ενώνει το ερωτικό πάθος και η εκτίμηση που νοιώθετε ο ένας για τον άλλον. Σας χωρίζουν η ζήλια και η καταπίεση που ασκείτε ο ένας στον άλλον από το μεγάλο ενδιαφέρον που νοιώθετε. Το άτομο Σκορπιός νοιώθει θαυμασμό για την δύναμη που κρύβει ο σύντροφός του. Το άτομο Αιγόκερως νοιώθει ιδιαίτερα ερωτικά με το άτομο Σκορπιό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι και οι δύο έχετε άμυνες για να μη πληγωθείτε, είναι πολύ θετικό να δείχνετε τα συναισθήματά σας γιατί έτσι θα έχετε πιο μεγάλο δέσιμο. Σχέση που διαρκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πολύ ερωτική σχέση αλλά και πολύ δύσκολη. Το άτομο Σκορπιός θέλει να ελέγχει τις κινήσεις και τα αισθήματα του ατόμου Υδροχόου με αποτέλεσμα να υπάρχει αντίδραση και δυσφορία. Το άτομο Υδροχόος ικανοποιείται από την ερωτική έλξη που υπάρχει στην σχέση αυτή, αλλά πολλές φορές δεν αντέχει....την πίεση και την ζήλια, τον έλεγχο και την κτητική στάση του ατόμου Σκορπιού. Αν καταφέρετε να βρείτε μια ισορροπία αυτή η σχέση θα διαρκέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ Από τις πιο ιδανικές σχέσεις, νοιώθετε σα να βρήκατε αυτό που ζητούσατε. Το άτομο Σκορπιός νοιώθει ότι βρήκε μια ζεστή, τρυφερή ερωτική και ευαίσθητη κατάσταση. Και το άτομο Ιχθύς ότι βρήκε την ασφάλεια την αγάπη και την τρυφερότητα που ζητούσε. Είναι σίγουρα μια σχέση μακροχρόνια που μπορεί να φτάσει σε γάμο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να μη αφεθείτε στο υπερβολικό συναίσθημα και αρχίσετε να ζηλεύετε τους πάντες γύρω σας και να κάνετε την ζωή του άλλου δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ Σχέση αρκετά καλή, σας ενώνουν οι κοινές ιδέες, τα ίδια πιστεύω, οι κοινές επιδιώξεις, η έντονη επικοινωνία, ο σεβασμός στην ελευθερία του άλλου, ο έντονος ερωτισμός. Σας χωρίζουν οι εγωιστικές στάσεις σε ορισμένα θέματα, και η έντονη ελευθερία που αναζητάτε. Μια σχέση που αν και δεν διαρκέσει μπορεί να μείνει φιλική. Υπάρχει μια αισιόδοξη νότα χαράς, αισιοδοξίας και ανεμελιάς που χαρακτηρίζει την σχέση αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μια δύσκολη σχέση που συνήθως δεν διαρκεί πολύ. Υπάρχει μια συνεχής αμφιβολία του ενός για του άλλου. Το άτομο Τοξότης νοιώθει ότι αυτή η σχέση δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του, νοιώθει ότι πολύ σοβαρή και θα ήθελε κάτι διαφορετικό, υπάρχει ερωτική έλξη αλλά και πίεση. Το άτομο Αιγόκερως νοιώθει επιφυλακτικά, δεν είναι σίγουρο για τα αισθήματα του άλλου, και προσπαθεί να κατανοήσει την συμπεριφορά του. Συνήθως η σχέση αυτή δεν κρατάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σχέση έντονη με πολύ καλή επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα. Οι προσωπικότητες ταιριάζουν και ο ένας εκτιμά τον άλλον. Το άτομο Τοξότης νοιώθει πολύ όμορφη την επικοινωνία τους και την ερωτική τους έλξη. Το άτομο Υδροχόος αισθάνεται ότι δεν πιέζεται και έτσι μπορεί να εκφραστεί καλύτερα, αυτή η σχέση είναι συνήθως μακροχρόνια και στην διάρκειά της τα άτομα νοιώθουν χαρούμενα και ευτυχισμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΙΧΘΥΕΣ Δύο διαφορετικά άτομα που αρχικά το ένα έλκεται από το άλλο και στην πορεία βλέπουν ότι δρουν πολύ διαφορετικά. Το άτομο Τοξότης έλκεται από την μυστηριακή ακτινοβολία του ατόμου Ιχθύ και την ευαισθησία του, αλλά στην πορεία βλέπει ότι πιέζεται πολύ μέσα στην σχέση αυτή και συνήθως "φεύγει". Το άτομο Ιχθύς αρχικά νοιώθει αρχικά πολύ όμορφα από το χιούμορ, την επικοινωνία και την εξωστρέφεια του ατόμου Τοξότη, αλλά στην συνέχεια βλέπει ότι δεν νοιώθει καλυμμένο συναισθηματικά, και αυτό το κάνει να νοιώσει ανασφάλεια. Σχέση που συνήθως δεν διαρκεί πολύ λόγω του διαφορετικού χαρακτήρα τους και των διαφορετικών αναζητήσεών τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πολύ γήινη σχέση και δεδομένη, τα άτομα εκφράζουν τα θέλω τους από την αρχή και έτσι δεν υπάρχει τίποτα το μυστήριο. Τα πάντα κυλούν ήρεμα και ομαλά που....φτάνουν συνήθως στην πλήξη. Αυτή η σχέση μπορεί να αποδώσει φιλικά ή σε μορφή συνεργασίας αλλά ερωτικής σχέσης συνήθως δεν διαρκεί, τα άτομα συνήθως ψάχνουν για άλλο σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σας έφεραν κοντά οι αντιθέσεις σας και η περιέργεια, ο μαγνητισμός του ατόμου Υδροχόου και η ευθύτητα του ατόμου Αιγόκερω. Μια σχέση έλξης και ταυτόχρονα απώθησης λόγω των αντίθετων απόψεων και σκέψεων. Το άτομο Αιγόκερως αναζητά μια σοβαρή και έντονα ερωτική σχέση, το άτομο Υδροχόος δεν θέλει την πίεση σε καμιά μορφή της και αναζητά την χαρά και την ηρεμία μέσα στις σχέσεις του. Η σχέση αυτή δεν είναι εύκολη και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να καταφέρετε να επικοινωνήσετε χωρίς να πιέζετε ο ένας τον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΙΧΘΥΕΣ Μια πολύ καλή σχέση που συνήθως διαρκεί και καταλήγει σε μακροχρόνια με θετική εξέλιξη. Σας ενώνουν η τρυφερότητα η ευαισθησία από την πλευρά του ατόμου Ιχθύ και η σταθερότητα και εκτίμηση από την πλευρά του ατόμου Αιγόκερω. Πολλά συναισθήματα και αγάπη που τους φέρνει τη χαρά και την ευτυχία. Αυτό που πρέπει να προσέξουν είναι η μεγάλη ευαισθησία του ατόμου Ιχθύ που πολλές φορές πληγώνεται από την ειλικρίνεια του ατόμου Αιγόκερω και επίσης η πίεση που ασκεί συναισθηματικά το άτομο Ιχθύς με αποτέλεσμα να αντιδρά το άτομο Αιγόκερως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια εκρηκτική σχέση που πιο πολύ είναι φιλική παρά ερωτική. Σας φέρνει κοντά ο ανθρωπισμός σας, οι κοινές απόψεις, ιδέες, τα οράματα. Σας απωθούν η καταπίεση και ο απόλυτος τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Συνήθως αυτή η σχέση αρχίζει φιλικά και καταλήγει ερωτικά, αλλά παραμένει φιλική γιατί τα κοινά σημεία είναι πολλά και ο ένας χαίρετε την παρέα του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΙΧΘΥΣ Πολύ ζεστή και τρυφερή σχέση που μπορεί να είναι μακροχρόνια και με θετική εξέλιξη. Το άτομο Υδροχόος νοιώθει όμορφα με τα συναισθήματα του ατόμου Ιχθύ και το άτομο Ιχθύς έλκετε από την γοητεία και την ασφάλεια που νοιώθει δίπλα στο άτομο Υδροχόος. Είναι μια σχέση αρμονική και ζεστή που συνήθως φέρνει αγάπη και έννοια και στα δύο άτομα. Αυτό που πρέπει να προσέξουν είναι να μην καταπιέσουν ο ένας τον άλλον, το άτομο Υδροχόος με την ανάγκη να είναι φιλικός και κοινωνικός, αμελώντας κάπου την σχέση και το άτομο Ιχθύς με το να "πνίγει" συναισθηματικά το σύντροφό του.

ΙΧΘΥΕΣ

ΙΧΘΥΣ - ΙΧΘΥΣ Σχέση όλο συναίσθημα, ρομαντισμό και ευαισθησίες. Σχέση που υπάρχουν πολλά κοινά και που ο ένας μπορεί να καταλάβει τον άλλον μόνο με μια "ματιά". Διαρκεί αλλά και κουράζει, γιατί το καθετί που μπαίνει στην σχέση τους, το βλέπουν εχθρικό και με μεγάλη ζήλια που αυτό μπορεί να κάνει την ζωή τους μαρτύριο. Η αγάπη και το ενδιαφέρον φτάνει μέχρι την αυτοθυσία και ο ένας νοιώθει ότι δεν μπορεί χωρίς τον άλλον. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το έντονο συναίσθημα που μπορεί να σας κουράσει.