Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ανοιξα τα μάτια μου όταν ο Ήλιος διέσχιζε το ζώδιο της φαντασίας και αυταπάρνησης, της ευαισθησίας και της ουτοπίας, του ιδανικού και της ψευδαίσθησης, ήτανε μια πολύ όμορφη μέρα της νοιξης. Η Σελήνη μου χάρισε την ανάγκη να εκφράζομαι με λόγια, με εικόνες, με χρώματα. Ο πλανήτης του έρωτα στην έξαρσή του με άγγιξε με αγάπη για τα αδύναμα άτομα, για τα αδικημένα, ο φτερωτός θεός στο ζώδιο των Ιχθύων μου αφαίρεσε τη λογική και την αντικατέστησε με το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Ο Κρόνος με αυστηρό μάτι κοιτούσε τους πλανήτες στους Ιχθύες και τους ωθούσε σε πρόγραμμα και τάξη αν ήθελα να πετύχω στόχους μου. Η επίδραση του Θεού του θανάτου ήτανε μοιραία, η όψη που έκανε με το Θεό του πολέμου θα δημιουργούσε στο χώρο της δημιουργίας πόνο και απώλεια.

Ξεκίνησα το 1979 να ψάχνομαι στο μεταφυσικό χώρο, υπήρχε σε μένα τότε ένα «γιατί» στα διάφορα που μου τυχαίνανε. Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα βιβλίο για την αυτοϋπνωση θυμάμαι ότι, ήταν για πολύ καιρό ο οδηγός μου, ένιωσα ότι μπήκα σε ένα διαφορετικό κόσμο που πίστευα ότι με περίμενε για να τον ανακαλύψω.Ο χαρακτήρας μου με έκανε να αναλύω και να μαθαίνω τα πάντα με λεπτομέρεια, κάτι που με ώθησε να γίνω «σφουγγάρι», όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στο να ψάχνομαι σε αυτά που ανακάλυπτα μέσα από τις γνώσεις.

Έτσι αρχικά η «βουτιά μου» ήταν στην Ύπνωση στις προηγούμενες ζωές και στα οφέλη της στο άτομο. Έμεινα εκεί αρκετά χρόνια, κάνοντας πρακτική και ερευνώντας το χώρο αυτό.

Μετά από 2 χρόνια περίπου τράβηξε το ενδιαφέρον μου η Αστρολογία, εκεί βρήκα απαντήσεις για τον εαυτό μου αρχικά και μετά για τους άλλους. Ξεκίνησα μόνη μου γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Σχεδίαζα ωροσκόπια και μελετούσα τις ερμηνείες από κάποια βιβλία που είχα αγοράσει. Δεν μου έφτανε αυτό και έβαλα αγγελία που καλούσα να μου στείλουν στοιχεία γέννησης για να τους βγάλω το ωροσκόπιο δωρεάν.

Παράλληλα έκανα και υπνώσεις για προηγούμενες ζωές. Το 1981 σε μια έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο, «έπεσε» στα χέρια μου το πρώτο βιβλίο της Ταρώ, κόλλησα εκεί από τότε μέχρι σήμερα, στην αρχή ήμουνα αυτοδίδακτη, μετά πήρα γνώσεις από τον Δάσκαλό μου και στον Εσωτερισμό Αναστάσιο Μαναριώτη.

Www.ihxnilatis.gr Από το 1981 μέχρι το 1989 που ξεκίνησα δειλά να εργάζομαι σαν αστρολόγος, έκανα πολλά βήματα, πήρα γνώσεις από την ανατολική και την δυτική φιλοσοφία, έκανα μαθήματα Αστρολογίας στο Ινστιτούτο Αστρολογίας της Γιώτας Καλογερά.

Το 1989 ξεκίνησα να προσφέρω υπηρεσίες στο χώρο της Αστρολογίας, το γραφείο μου ήταν στη Πλατεία Εξαρχείων, εκεί δούλεψα 5 χρόνια. Παράλληλα έγινα μέλος στην Εσωτερική Σχολή της Υπνοδυναμικής του Αναστάσιου Μαναριώτη. Το 1993 πήρα πρόσθετες γνώσεις στην Αστρολογία από την ΣΧΟΛΗ MAYGO της αστρολογίας στην Αγγλία. Παρακολούθησα σεμινάριο Δημιουργικής Αστρολογίας και YOGA με την Δασκάλα μου, Άννα Χρηστάκου.

Το 1996 ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στη τηλεφωνική πρόβλεψη όπου παραμένω και τώρα, με διαφημίσεις στα ΜΜΕ. Αυτό με βοήθησε να γίνω γνωστή και να προβληθώ μέσα από την τηλεόραση. Είμαι συνεργάτης του περιοδικού «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ», www.astrologos.gr για 11 χρόνια στο περιοδικό γράφω στήλες ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΛΙΛΙΘ και έχω γράψει 4 ένθετα, (ΤΑΡΩ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ, ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ. Επίσης έχω γράψει και στο περιοδικού «ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΗ» και «ΚΑΡΜΑ" στη Κύπρο. Γράφω σε εφημερίδες στην επαρχία, mykonos news κά.

Ο χώρος αυτός της μεταφυσικής με βοήθησε κατά αρχή να δω και να αποδεχτώ τον εαυτό μου όπως είναι, μετά να δω τα λάθη μου και τις δυνατότητές μου, έτσι μέχρι σήμερα φροντίζω να γίνω καλύτερη. Στη συνέχεια με βοήθησε να καταλάβω τους άλλους και εκεί έδωσα αγώνα για τις σχέσεις μου και δίνω.

Η πίστη για μένα είναι το δυνατότερο όπλο, με αυτό μπορείς να παλέψεις καταστάσεις όσο σκληρές και να είναι. Η αγάπη που η κατάκτησή της είναι θείο δώρο για το καθένα μας, ένας δρόμος που προσπαθώ να προσεγγίσω. Και τέλος το να ζούμε τη κάθε στιγμή που έρχεται γιατί έρχεται με τα δώρα της, απλά δεν το καταλαβαίνουμε.

Το τελευταίο καιρό ασχολούμαι με την ζωγραφική και κάνω σεμινάρια για την Αστρολογία και τη Ταρώ. Ασχολούμαι με το γράψιμο και τα ένθετα. Παραμένω «σφουγγάρι» και αφήνω τον εαυτό μου να γίνει ένα παιδί που αναζητά τον εαυτό του μέσα από τις γνώσεις. Περνάω αρκετό καιρό μακριά από την Αθήνα και συνεχίζω να μαζεύω γνώσεις για τα βιβλία που γράφω.